10 Ekim 2012 Çarşamba

Anahtar Toplama oyunu oyna



Anahtar Toplama Oyna Cildi icin uygun maskeyi secen kizin bakim yaparken yardiminiza ihtiyaci vardir. Oyuna basladiktan sonra mouse ile sectiginiz cilt bakim urununu oyundaki kiza uygulamalisiniz. Sonrasinda su ile yuzunu temizleyip diger bakim stillerini kullanmaniz gerekecek. Yuz maskesi islemide sona erdikten sonra kizin kisisel bakimlarini yapabilir ve dilediginiz tonda makyaj yapabilirsiniz. Iyi eglenceler..

anahtar topla oyunu Mario uzerine bindigi cilgin motoru ile zorlu yollara adeta meydan okuyor. Play game secenegine tiklayarak oyunu baslatin. Sonrasinda yon tuslarini kullanarak motoru kontrol edebilir ve marionun zamana karsi olan yarisinda onu galip getirebilirisniz. Iyi eglenceler.
Anahtar Toplama Oyna

Motorcu kizin onundeki engelli ve zorlu yollara karsi mucadele ederek yarisi basarili bir sekilde tamamlamasi gerkemektedir. Yon tuslarini kullanarak motorlu kizi kontrol edebilirsiniz. Enter tusu ile ise motorun gidecegi yonu belirlemeniz mumkun. Iyi eglenceler dileriz..

Anahtar Toplama Oyun oyna Oyunda bocekler ve orumcekler evrim gecirmistir. Bu nedenle zararli hale gelen bu mutantlarin bolgenize girmelerine izin vermemelisiniz. Bulundugunuz konumu koruyarak uzerinize gelen yaratiklara ates etmelisiniz. Mouse ile nisan ayarini yapip ates edebilirsiniz. Sarjorunuzu doldurmak icin R tusunu kullanabilir ya da bitmesini bekleyebilirsiniz. Iyi sanslar.. Cephede bolgeyi savunmaya calisan silahli askerin enerjisini tuketmeden karsisindan gelen dusman askerini vurmasi gereklidir. Oyuna basladiktan sonra mouse yardimi ile gelen hedef askerlere nisan alip ates acin. Askerlerin tumunu etkisiz hale getirerek oyunda basari saglamalisiniz. Iyi sanslar..

anahtar toplama Oyunda dusmanlarinizin gececegi kesimlere askerlerinizi yerlestirerek pusuda kalmalarini saglamaniz gerekiyor. Savas yapacaginiz bolgeye pusu atarak dusmanin gozukmesini bekleyin. Uygun ani yakaladiginiz zaman Fire butonuna basarak dusmanlariniza ates acin ve onlari yok etmek icin mucadele edin. Kazandiginiz para ile yeni askerler satin alarak bolgeyi koruyun ve kendinizi savunun. Iyi eglenceler.


Anahtar Topla Oyun oyna adresindende detayli bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder